Website Bakker Arkel opgeleverd

Website Bakker Arkel opgeleverd

Vol trots heeft ESWebMedia recent de nieuwe website van Bakker Arkel opgeleverd. Op www.bakkerarkel.nl is een compleet nieuwe website zichtbaar.

Bakker Arkel en ESWebMedia werken al vele jaren samen en de vorige website was na jaren toe aan een update. De nieuwe mogelijkheden zijn legio; een geweldig content management systeem (CMS) waar men zelf alle inhoud met veel gemak kan onderhouden. Maar ook een mooie presentatie van opgeleverde werken.

Verder voorziet de website in het optimaal ondersteunen van Bakker Arkel in hun werkzaamheden voor grote opdrachtgevers door o.a. de mogelijkheid voor bewoners om reparatiewerkzaamheden in te plannen.

Daarnaast is de website voorzien van een responsive design en werkt daardoor ook optimaal op telefoons en tablets.

Neem gerust een kijkje op bakkerarkel.nl.

About the Author