Aansprekend design

Zelf content beheren

Functioneel uitmuntend

Een nieuwe website…. Of een opfrissing van uw bestaande website.

Dit betreft altijd een spannende actie, maar het is ook leuk! Uw nieuwe site krijgt bij ESWebMedia altijd een aansprekend design, is qua functionaliteit uitmuntend uitgerust om te bieden wat u en uw doelgroep nodig hebben! Tel daar nog bij op dat alle sites voorzien zijn van een CMS dat zelf beheren van content, zoals teksten en afbeelding, mogelijk maakt.

Daarom ESWebMedia...

We laten u groeien!

Door goed met u mee te denken over welke zaken in een website handig zijn voor u of uw klanten kunnen we uw onderneming laten groeien! Meer dan 20 jaar ervaring gaat u zeker helpen om goede keuzes te maken!

Veel klanten gingen u voor en verbeterden hun conversie, vergemakkelijkten hun eigen leven door een versimpeling van hun processen en lieten hun organisatie groeien door slimme oplossingen van ESWebMedia.

Doen wat nuttig is!

In overleg met u als klant bepalen we wat wenselijk is; zoekmachineoptimalisatie, een webshop, integratie met bestaande softwarepakketten (agenda’s, voorraadbeheer enz.). Alles is mogelijk!

Tegelijkertijd kan het ook zo zijn dat een aantal standaardbouwstenen voor u al voldoende zijn. Een inventarisatie, voor het bouwproces van start gaat, kan dit allemaal helder maken.

Bouwstenen

Een website wordt bij ESWebMedia opgebouwd uit allerlei bouwstenen. Hierdoor kan een site snel neergezet worden en werkt alles naadloos samen.

Wensen en ideeën die niet in de standaard bouwstenen passen zijn op te lossen met stukken maatwerk.

Daarnaast krijgt elke site een eigen layout, dus elke site ziet er uniek uit!
Layout

Elke site krijgt een unieke layout die aansluit bij uw huisstijl. Deze huisstijl kan onderdeel zijn van wat ESWebMedia voor u ontwerpt, of er wordt verder gebouwd op basis van uw bestaande logo of huisstijl. Een layout die ESWebMedia maakt is altijd responsive. Dit houdt in dat de site zich goed aanpast aan afwijkende schermformaten, zoals telefoons en tablets.

Basisbouwsteen

De basis van een website zorgt voor een site die door u zelf te onderhouden is. Het bewerken van teksten en het plaatsen van afbeeldingen of links is net zo simpel als het gebruik van uw tekstverwerker of populaire sites zoals Facebook. Dit zorgt er voor dat u snel kunt schakelen en u niet bij elke site aanpassing kosten maakt.

Maatwerk

Voor elke wens bestaat een oplossing. Waar de standaardoplossingen stoppen gaat maatwerk voor. Of u nu wilt koppelen met een softwarepakket, een eigen digitaal (verkoop)proces wilt bouwen of andere wensen hebt; het kan allemaal!

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimalisation, oftewel zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is een proces dat er uiteindelijk voor moet zorgen dat u op uw specifieke zoektermen beter gevonden wordt.