WordPress

WordPress ondersteuning door ESWebMedia

WordPress is een fantastische oplossing voor mensen die hoge eisen stellen aan hun nieuwe website qua gebruiksgemak, onderhoudbaarheid en mogelijkheden!

WordPress is een zogenoemd Content Management Systeem (CMS) waarmee websites gemakkelijk te onderhouden zijn. WordPress was ooit een simpel weblogsysteem, maar het is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat!

WordPress groeit als maar door en inmiddels draait 1 op de 4 websites wereldwijd op WordPress! Hieronder bevinden zich ook vele grote merken en concerns... Alleen indien u hele specifieke wensen heeft kan het zijn dat WordPress niet voldoet, maar dat komt, mede door alle uitbreidingsmogelijkheden die er zijn voor WordPress, niet vaak voor.

Maar, wt is WordPress nu precies? In het kort kunnen we stellen: WordPress is een systeem wat het mogelijk maakt om uw website of zelfs webshop mee te beheren zonder dat hier kennis van programmeren of andere technische zaken nodig is! Eenmalig configureren, aanpassen en naar wens uitrusten met opties is voldoende om hierna als gebruiker zelf met WordPress te kunnen werken zonder ondersteuning.

WordPress is gratis te gebruiken. Concreet is het enige dat u nodig heeft de eenmalige inrichting van het systeem zodat het voldoet aan uw wensen. Daarnaast moet de site onderhouden worden, omdat een systeem als WordPress keer op keer updates uitbrengt, waarin nieuwe functionaliteit, maar ook veiligheidsupdates, zitten. Hiervoor vraagt ESWebMedia een jaarlijkse bijdrage van € 60 per jaar.